Командувач ООС закликає ОБСЄ посилити місію на окупованому Донбасі

Командувач ООС закликає ОБСЄ посилити місію на окупованому Донбасі

Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Олександр Сирський ознайомив представників країн-учасниць ОБСЄ з оперативною ситуацією в районі проведення ООС та закликав посилити діяльність СММ ОБСЄ в Україні.
Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

“Сьогодні, 23 травня, у місті Краматорськ відбулася робоча зустріч командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського з представниками країн-учасниць Організації з безпеки і співробітництва в Європі. В ході зустрічі генерал-лейтенант Сирський ознайомив іноземних гостей з ситуацією та поточною оперативною обстановкою в районі проведення операції Об’єднаних сил”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі зенітки, БТРи та десятки танків окупантів

Як зазначається, Сирський розповів про порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, обстріли населених пунктів, створення перешкод патрулям ОБСЄ з боку представників збройних формувань РФ, ознайомив з показниками фіксації порушень розміщення озброєння та засобів вогневого ураження поза межами місць зберігання.

Він також продемонстрував докази присутності російсько-окупаційних військ на території Донецької та Луганської областей, продемонстрував зразки зброї РФ, виявленої на території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-