Денісова з'ясовує, де утримують вісьмох полонених бійців ЗСУ

Денісова з'ясовує, де утримують вісьмох полонених бійців ЗСУ

Укрінформ
Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова взяла на контроль питання про місцезнаходження восьми українських військовослужбовців зі складу ОС, які 24 травня потрапили в полон поблизу Новотроїцького.
Про це вона повідомила у Facebook.

“Уточнюємо інформацію щодо місцезнаходження восьми українських військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил, які 24 травня потрапили на тимчасово окуповану територію в районі населеного пункту Новотроїцьке. Відповідні відомості внесено до ЄРДР за фактом вчинення кримінального правопорушення за ст.146 ч.2 КК України”, - йдеться в дописі.

Читайте також: Росія "загубила" 80 полонених українців — Марчук

Денісова також повідомила, що з метою з’ясування усіх обставин події та заходів, які здійснюються для звільнення військовослужбовців, вона звернулися до начальника Головного управління Військової служби правопорядку ЗСУ Ігоря Криштуна та до Об’єднаного центру з координації пошуку, звільнення незаконно позбавлених волі осіб, заручників та встановлення місцезнаходження безвісти зниклих в районі проведення ООС. “Ця подія перебуває на моєму особистому контролі”, - запевнила омбудсмен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-