Військові аташе 22 країн відвідали Центр розмінування на Хмельниччині

Військові аташе 22 країн відвідали Центр розмінування на Хмельниччині

Фото
Укрінформ
Представники Київської асоціації військових аташе з 22 країн відвідали Центр розмінування Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ в Кам’янці-Подільському.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“Метою візиту 25 представників воєнно-дипломатичного корпусу із 22 країн світу до Центру розмінування було обговорення поточних питань розвитку в Україні національної системи протимінної діяльності та протидії саморобним вибуховим пристроям, залучення міжнародної уваги до проблемних питань у цій сфері, які мають місце на тимчасово непідконтрольних Україні територіях, а також активізації співробітництва з іноземними державами”, - йдеться у повідомленні.

25 воєнних дипломатів з 22 країн світу відвідали Центр розмінування на Хмельниччині / Фото: Міноборони

Іноземних гостей ознайомили з навчально-матеріальною технічною базою Центру розмінування, системою підготовки саперів, водолазів та кінологів.

Читайте також: У 2020 році США планують збільшити військову допомогу Україні - Чалий

Начальник Центру розмінування Володимир Родіков поінформував представників воєнно-дипломатичного корпусу про діяльність Центру за напрямком пошуку, знешкодження (знищення) саморобних вибухових пристроїв, зокрема, розповів про досвід роботи військових саперів з саморобними вибуховими пристроями в районі проведення АТО/ООС протягом останніх п’яти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-