Окупанти чотири рази обстріляли позиції ЗСУ на Донецькому напрямку

Окупанти чотири рази обстріляли позиції ЗСУ на Донецькому напрямку

Укрінформ
Від початку поточної доби станом на 11.00 російсько-окупаційні війська здійснили чотири прицільні обстріли позицій захисників України на Донецькому напрямку.

Про це сказав на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

“Від початку поточної доби станом на 11.00 російсько-окупаційні війська здійснили 4 прицільні обстріли позицій захисників України на Донецькому напрямку. За наявною інформацією, втрат серед наших українських героїв від початку поточної доби внаслідок ворожих обстрілів немає”, - зауважив він.

Гуцуляк повідомив, що відразу з опівночі окупанти здійснили мінометний обстріл наших оборонців Новотроїцького. З напрямку від окупованого Докучаєвська російсько-окупаційні війська протягом півгодини випустили п'ять мін 82-го калібру, супроводжуючи обстріл вогнем з АГС та стрілецької зброї. Окупанти вели також прицільний обстріл наших позицій з гранатометів та стрілецької зброї в районі Богданівки, по позиціям оборонців Павлополя.

Читайте також: Окупанти застосовують 120-мм міномети, втрат немає

Після відносного затишшя, російсько-окупаційні війська з 10.35 розпочали обстріл наших оборонців Водяного. “Від окупованого села Азов противник випустив 6 мін калібру 82 мм”, - йдеться у повідомленні.

Захисники України адекватно придушували ворожу збройну активність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-