Окупанти 14 разів порушили

Окупанти 14 разів порушили "тишу", втрат немає

Укрінформ
Станом на 18:00 середи, 15 травня, російсько-окупаційні війська 14 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Втрат серед українських військовослужбовців немає.
Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу ОС

"Від початку доби ворог 14 разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів калібрів 120 і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначається у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог 10 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу села Павлопіль; з мінометів калібру 120 мм – біля міста Мар'їнка; тричі з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів та станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Миколаївка; двічі з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу міста Авдіївка; з автоматичних станкових гранатометів – в районі населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Гнутове.

Читайте також: Поранені українські бійці прибули на лікування до Німеччини

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил чотири рази: двічі з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Золоте-4; з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Південне; з мінометів калібру 82 мм – в районі населеного пункту Новгородське.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-