У Мар’їнці та Красногорівці відновили 171 будинок, пошкоджений обстрілами

У Мар’їнці та Красногорівці відновили 171 будинок, пошкоджений обстрілами

Фото, відео
Укрінформ
У Мар’їнці та Красногорівці Донецької області рятувальники відновлюють постраждале внаслідок артилерійських обстрілів бойовиків житло, вже завершили ремонт 171 будинку.

«Рятувальники ДСНС продовжують допомагати мешканцям Мар’їнки та Красногорівки відновлювати їх будинки... Загалом, з початку проведення робіт, рятувальниками ДСНС завершено відновлювальні роботи за 87 адресами у м. Красногорівка та за 84 у м. Мар`їнка», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що, зокрема, 13 травня рятувальники Донеччини 2-го та 3-го Спеціальних центрів швидкого реагування ДСНС України проводили ремонтні роботи за 8 адресами у містах Мар`їнка та Красногорівка.

Рятувальники ДСНС допомагати мешканцям Мар’їнки та Красногорівки відновлювати будинки / Фото: ГУ ДСНС України у Донецькій області

В управлінні нагадали, що регулярні обстріли з боку ворога завдали масштабних збитків громадянам, сотні домівок пошкоджено мінами та снарядами.

Читайте також: На Донбасі за тиждень розмінували понад 60 гектарів

«На жаль, самостійно відновити своє житло більшість людей не мають ні фізичної, ні матеріальної можливості. Жодна будівельна компанія не погодилася працювати у Мар’їнці та Красногорівці, саме тому відновити пошкоджені будинки мешканцям допомагають рятувальники зі всієї України», - пояснили в ГУ ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-