Епіфаній відвідав бійців 79-ї аеромобільної бригади у Маріуполі

Епіфаній відвідав бійців 79-ї аеромобільної бригади у Маріуполі

Фото
Укрінформ
Митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав 79-ту аеромобільну бригаду у Маріуполі, де зустрівся з командуванням та особовим складом підрозділу.

У ході відвідин військовослужбовців митрополит ознайомився із діяльністю бригади та поспілкувався з військовослужбовцями, повідомляє прес-служба Єдиної помісної української православної церкви.

«Ви, наші воїни-захисники, кожен із вас вкладає свій внесок в нашу безпеку боронячи Батьківщину і ризикуючи при цьому своїм власним життям та здоров’ям. Нехай Господь береже кожного із вас, ви – наші новітні герої», – сказав Епіфаній, звертаючись до українських воїнів.

Епіфаній відвідав бійців 79-ї аеромобільної бригади у Маріуполі / Фото: https://www.pomisna.info

Зазначається, що до військових також звернулися голова Синодального управління військового духовенства, митрополит Іоан, який розповів про перспективи розвитку капеланського служіння, а також митрополит Даниїл, який поділився своїм досвідом капеланського служіння в армії США.

Читайте також: Розколу в українській православній церкві немає і не буде – Епіфаній

Як йдеться у повідомленні, на завершення зустрічі митрополит Епіфаній відзначив воїнів медалями святого архістратига Михаїла і благословенними грамотами з відзнаками.

Як повідомляв Укрінформ, 14 травня у Маріуполі предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній провів заупокійну літію за загиблими українськими воїнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-