Військове керівництво привітало піхотинців із професійним святом

Військове керівництво привітало піхотинців із професійним святом

Укрінформ
Українська піхота героїчно і гідно виконує найскладніші бойові завдання у складі операції Об’єднаних сил.

На цьому наголосив міністр оборони України у своєму вітанні з нагоди Дня піхоти, опублікованому на сайті Міноборони.

“Українська піхота героїчно, гідно, відважно та рішуче виконує найскладніші бойові завдання у складі операції Об’єднаних сил. Бажаю усім піхотинцям та їх родинам міцного здоров’я, витримки, незламної сили волі і духу, Миру та Перемоги в ім‘я України!”, - йдеться у вітанні.

Привітав піхотинців і командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв. “В цей день ми висловлюємо глибоку пошану та повагу усім воїнам механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових підрозділів та з’єднань Сухопутних військ Збройних Сил України.

Саме на Ваші плечі ліг основний тягар боротьби за свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Численні приклади мужності та героїзму, проявлені Вами в боях на сході країни, вже стали взірцем вірності та служіння Батьківщині”, - йдеться у вітанні.

Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України Сергій Попко у свою чергу зазначив, що пишається тим, що закінчив загальновійськове командне (в народі — піхотне) училище та мав честь очолювати різні загальновійськові підрозділи, військові частини та з’єднання.

Читайте також: В Україні вперше відзначають День піхоти

“Бажаю всім воїнам-піхотинцям міцного козацького здоров’я, щастя, професійного зростання, успіхів у службовій діяльності та Миру в Україні після нашої Перемоги!”, - йдеться у вітанні.

Як повідомлялося, цього року 6 травня в Україні вперше відзначають День піхоти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-