У районі ООС пройшли навчання з протиповітряної оборони

У районі ООС пройшли навчання з протиповітряної оборони

Відео
Укрінформ
За рішенням командувача Об'єднаних сил Сергія Наєва в районі проведення ООС відбулись тактичні навчання з протиповітряної оборони.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

“У тренуваннях взяли участь дивізіони, батареї та інші підрозділи протиповітряної оборони оперативно-тактичних угрупувань Об'єднаних сил. З метою максимального наближення умов навчань до бойових противників виступили наші військові льотчики”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, навчання проводились задля підвищення ефективності системи протиповітряної оборони Об'єднаних сил, вдосконалення практичних навичок бойових обслуг та розрахунків під час відпрацювання повітряних цілей та організації протиповітряного бою в загальній системі протиповітряної оборони.

За інформацією штабу, під час занять розрахунки на практиці відпрацювали несення бойового чергування, знищення порушників повітряного простору, відбиття удару повітряного противника, прикриття підрозділу під час переходу в наступ, знищення повітряних цілей, в тому числі й на гранично малих висотах, засобами безпосереднього прикриття.

Читайте також: Окупанти 13 разів обстріляли позиції ООС, є загиблий та поранений

Учасники навчань продемонстрували високу готовність утримувати контроль над повітряним простором та прикривати дії піхоти від ворожих ударів з повітря, повідомляють в штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-