Міномети, кулемети, БМП: окупанти 13 разів обстріляли позиції ЗСУ, двоє поранених

Міномети, кулемети, БМП: окупанти 13 разів обстріляли позиції ЗСУ, двоє поранених

Укрінформ
Російські окупаційні війська з початку доби 13 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, внаслідок чого поранено двох бійців.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог 13 разів порушив режим припинення вогню, з них п'ять разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів... Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як уточнили у штабі, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики дев'ять разів обстріляли позиції ОС. Зокрема, з мінометів калібру 120 мм та озброєння бойових машин піхоти окупанти вели вогонь біля Павлополя, з мінометів калібру 120 мм – поблизу Пісків; двічі з протитанкових ракетних комплексів – в районі Опитного та Мар'їнки. Чотири рази з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь поблизу Мар'їнки і Чермалика, з великокаліберних кулеметів – поблизу Широкиного.

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти чотири рази обстріляли позиції підрозділів ОС: з мінометів калібру 120 мм – в районі Луганського; з мінометів калібру 82 мм та озброєння бойових машин піхоти – в районі Кримського; з мінометів калібру 82 мм – поблизу Світлодарська; з озброєння бойових машин піхоти – в районі Кримського.

Читайте також: Окупанти дев'ять разів порушили “тишу”, втрат немає

"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - зазначають у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-