На Донбасі затримали диверсанта РФ, який проривався в тил українських військ

На Донбасі затримали диверсанта РФ, який проривався в тил українських військ

Фото
Укрінформ
Диверсант зі складу збройних формувань РФ намагався потрапити в тил українських військ для підготовки та проведення диверсій на військових об'єктах.
Про це повідомляє прес-служба штабу ООС

“24 квітня, близько опівдня, в районі відповідальності окремої механізованої бригади, яка виконує завдання в складі оперативно-тактичного угруповання "Схід", військовослужбовці Об'єднаних сил затримали ще одного бойовика 100-ї окремої мотострілецької бригади збройних формувань Російської Федерації”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, житель Донецька Сергій Д., 1977 року народження, з 2016 року по теперішній час проходив службу в підрозділах першого армійського корпусу російсько-окупаційних військ. Під час допиту бойовика було встановлено, що затриманий намагався потрапити в тил українських військ в районі населеного пункту Новомихайлівка, що на Донеччині, для підготовки та проведення диверсій на військових об'єктах.

Читайте також: На Луганщині СБУ викрила спробу окупантів завербувати українця

Зокрема, бойовик збирав розвідувальну інформацію щодо місця знаходження складів з боєприпасами Збройних Сил України, системи їх захисту та охорони.

Завдяки професійним діям військовослужбовців Об'єднаних сил, бойовик був виявлений та затриманий та надає необхідну інформацію Об'єднаним силам. Слідчі дії тривають, повідомили в штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-