Окупанти шість разів застосували заборонену зброю, втрат немає

Окупанти шість разів застосували заборонену зброю, втрат немає

Укрінформ
Сьогодні, 24 квітня, окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

“Від початку доби ворог 10 разів порушив режим припинення вогню, з них шість разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів”, - йдеться у повідомленні.

Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник чотири рази обстріляв позиції наших підрозділів: з мінометів калібру 120 мм – біля населеного пункту Миколаївка; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля міста Авдіївка; двічі з великокаліберних кулеметів – поблизу населених пунктів Новогналівка та Водяне.

Читайте також: Окупанти чотири рази порушили "Великоднє перемир'я", втрат немає

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник шість разів обстріляв позиції Об'єднаних сил; тричі з мінометів калібру 120 мм – біля населених пунктів Троїцьке та Новозванівка; двічі з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї – в районі населених пунктів Попасна і Шуми; з автоматичних станкових гранатометів, – поблизу населеного пункту Луганське.

У штабі повідомили, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-