Окупанти 11 разів обстріляли позиції ООС, є загиблий та поранений

Окупанти 11 разів обстріляли позиції ООС, є загиблий та поранений

Укрінформ
Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 11 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, з них двічі – із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння – мінометів калібру 82 мм.

Про це повідомляє у понеділок, 22 квітня, штаб операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один український захисник отримав поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" збройні формування РФ тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Мар'їнка; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу н.п.Павлопіль; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля н.п. Авдіївка.

Читайте також: Росія перекинула на Донбас модернізовані безпілотники - розвідка

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник 8 разів обстріляв позиції українських захисників: з мінометів калібру 82 мм – поблизу н.п. Новоолександрівка; тричі – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля передмістя н.п. Попасна; двічі – з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї – поблизу н.п. Катеринівка; двічі – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля села Золоте-4.

У штабі ООС наголосили, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-