«Ті, що пройшли крізь вогонь»: у Миколаєві видали книгу, присвячену героям АТО-ООС

«Ті, що пройшли крізь вогонь»: у Миколаєві видали книгу, присвячену героям АТО-ООС

Укрінформ
У Миколаєві відбулася урочиста презентація книги «Ті, що пройшли крізь вогонь», присвяченої бійцям АТО-ООС.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА.

«У Миколаєві відбулася урочиста презентація книги «Ті, що пройшли крізь вогонь». Ми не маємо права забути імена наших героїв, що загинули за мирне життя на сході нашої держави. Вони, пожертвувавши собою, дали нам можливість сьогодні жити, навчати дітей, будувати Українську Соборну самостійну державу», - сказав голова ОДА Олексій Савченко.

Це видання є логічним продовженням книг «Миттєвості війни» та «Дороги війни». Окремими блоками до нього ввійшли відомості про загиблих захисників, спогади учасників бойових дій, художні твори військових, а також розповіді про бійців з Миколаївщини, посмертно відзначених державними нагородами.

Читайте також: На Миколаївщині стартує програму підтримки добровольців

Книгу видано у рамках Комплексної програми увічнення пам’яті учасників АТО, жертв воєн та політичних репресій у Миколаївській області на 2017 - 2020 роки.

Весь наклад видання, а це 1000 примірників, буде переданий до бібліотек, навчальних закладів, громадських установ і організацій, військових частин з метою увічнення пам’яті учасників АТО-ООС. Крім того, безкоштовно примірники книги отримають родичі загиблих воїнів, матеріали про яких ввійшли до книги, а також її живі герої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-