Окупанти обстріляли Гнутове з 120-мм мінометів

Окупанти обстріляли Гнутове з 120-мм мінометів

Укрінформ
З початку поточної доби російські окупаційні війська п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, зокрема й із забороненого Мінськими угодами озброєння.

Про це повідомляє штаб ООС.

"З початку поточної доби ворог п'ять разів порушив режим припинення вогню, із них чотири рази – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - розповіли у штабі.

Як уточнюється, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики чотири рази відкривали вогонь. Зокрема, з мінометів калібрів 120 та 82 мм та станкових протитанкових гранатометів двічі обстріляли позиції ОС в районі Гнутового, з мінометів калібру 120 мм – в районі Талаківки, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Мар'їнки.

Читайте також: На Донбасі формують «казачі» частини у складі 1 та 2 АК ЗС Росії — розвідка

Крім того, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти зі стрілецької обстріляли позиції Об'єднаних сил у районі Зайцевого.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - наголосили у штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-