У Слов’янську затримали бойовика з банди “Гром”

У Слов’янську затримали бойовика з банди “Гром”

Укрінформ
У Слов’янську спільною міжвідомчою групою співробітників Держприкордонслужби та СБУ зі складу Об’єднаних сил затримано бойовика незаконного збройного формування "Гром".

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

“Протягом року було проведено збір відомостей та документування участі громадянина України в діяльності силового блоку незаконних збройних формувань так званої "ДНР". В результаті чого днями у Слов’янську спільною міжвідомчою групою співробітників Держприкордонслужби та СБУ зі складу Об’єднаних сил чоловіка було затримано”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, донеччанин брав участь у діяльності керованого з РФ незаконного збройного формування "Гром", що дислокувалося в м. Харцизьк і був створено російськими кураторами одним із перших на тимчасово окупованій території України.

До війни затриманий бойовик займався підприємницькою діяльністю, а з початком бойових дій, як він пояснив, його змусили долучитися до НЗФ проросійські бойовики. При цьому затриманий раніше хизувався належністю до злочинного угруповання, демонструючи у соцмережах фото зі зброєю в руках.

Читайте також: На адмінкордоні з Кримом затримали бойовика банди "Сомалі"

За інформацією прес-служби, чоловікові оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 258-3 ККУ (Створення терористичної групи чи терористичної організації, керівництво такою групою чи організацією або участь у ній, а так само матеріальне, організаційне чи інше сприяння створенню або діяльності терористичної групи чи терористичної організації).

Матеріали досудового розслідування скеровано до суду, повідомляють в штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-