У Слов’янську попрощалися із загиблим піротехніком Олегом Бойцовим

У Слов’янську попрощалися із загиблим піротехніком Олегом Бойцовим

Фото, відео
Укрінформ
У Слов’янську Донецької області відбулося прощання із загиблим піротехніком Олегом Бойцовим, у всій області на знак скорботи були приспущені прапори й вишикувані пожежні автомобілі з включеними звуковими сиренами.

«11 квітня у м. Слов’янськ відбулося прощання із загиблим піротехніком Олегом Бойцовим... По всій області в знак скорботи за загиблим були приспущені прапори і вишикувані пожежні автомобілі з включеними звуковими сиренами», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що сотні друзів, знайомих та колег прийшли провести в останню путь Олега Бойцова – людину, яка завжди була готова прийти на допомогу, надати слушну пораду та підтримати у складній ситуації. Усмішка та добрий гумор були незмінними супутниками Олега. Чоловік був люблячим сином та батьком, добрим другом та надійним товаришем.

У Слов’янську попрощалися із загиблим піротехніком Олегом Бойцовим/ Фото: dn.dsns.gov.ua

Як повідомляв Укрінформ, група піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління у Донецькій області у складі 4 осіб та 1 одиниці техніки проводила роботи з обстеження та очищення ділянок місцевості від вибухонебезпечних предметів. Зокрема, група виконувала ремонтно-відновлювальні роботи ділянки напірного трубопроводу діаметром 2 300 мм від насосної станції 3-го підйому каналу «Сіверський Донець-Донбас» в районі населеного пункту Зайцеве Бахмутського району.

Читайте також: У "сірій зоні" підірвалися піротехніки ДСНС, є загиблий і поранені

Під час роботи спеціалістів в так званій «сірій зоні» стався вибух невідомого вибухонебезпечного предмета, внаслідок чого 30-річний старший сапер відділення піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування загинув, а 24-річний начальник відділення та 26-річний сапер отримали поранення.

Під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-