Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Вибачтеся перед пам‘яттю Яни Червоної

Вибачтеся перед пам‘яттю Яни Червоної

Блоги
Укрінформ
На жаль, не знала раніше про цей жахливий випадок з образою Жінки-Воїна

Яна... в коментарях стрічки і в листах від її посестер, з якими ми спілкуємося, з жахом прочитала, що після цього фото, яке цілком характеризує ЇЇ політичну позицію, отримала шквал знущань, принижень і навіть погроз від різних нацкорпусів і нацдружин.

Мені про цей жах написало відразу кілька Жінок-Воїнів, з якими Яна служила і яким була за старшу сестру.

Мовляв, все вона неправду в ФБ виклала, бо в неї помада і манікюр, і макіяж, бо поряд автомат, натертий до блиску… Й все це, мовляв, декорації, бо на фронті так не виглядають.

Вона воювала, коли ці тилові пацюки ганяли країною і жбурляли в поліцію іграшкових свиней, дорікаючи в ФБ жінці, що жінка завжди прагне бути жінкою – навіть на війні.

Я не знаю цих нацдружин і нацкорпусів, хіба одного депутата, що з ними асоціюється. І я звертаюся до вас публічно – вибачтеся перед пам‘яттю Яни. Це важливо. Для тих десятків тисяч жінок, які служать в ЗСУ і прикривають вас, чоловіків, ситих і самовдоволених, з незрозуміло ким сплачуваними автобусами, дитячими іграшками і формою в тилу. 

І я так хотіла б сьогодні жбурнути у вас помаду, в тих, хто смів її ображати. Я не знаю, в який спосіб висловити всім вам, хто посмів образити Жінку-Воїна – за її позицію, своє презирство. 

Я не знала цього, бо відразу б, як завжди, публічно, кинулася б на захист Жінки-Воїна. Ех, ви, «чоловіки»...

Вибач, Яно. Не захистили, не вберегли...

Ірина Геращенко
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-