Окупанти шість разів обстріляли позиції ЗСУ, поранені двоє бійців

Окупанти шість разів обстріляли позиції ЗСУ, поранені двоє бійців

Укрінформ
Обстановка в районі проведення Операції об'єднаних сил відносно стабілізувалася, за добу втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

"Порівняно з попередньою добою, 30 березня обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил відносно стабілізувалася... Втрат серед наших захисників немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, протягом доби противник шість разів обстріляв позиції Об’єднаних сил, під час яких тричі застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Усі обстріли українських позицій здійснювалися з території тимчасово окупованих населених пунктів.

Противник близько 10.30 намагався наблизитися до одного зі взводних опорних пунктів окремої механізованої бригади Об’єднаних сил, яка захищає Авдіївку. Ворог був вимушений відступити, прикриваючи свій відхід вогнем зі стрілецької зброї. Одна з куль поранила стрільця Дмитра Соколовського. Його доправлено до військового шпиталю. Загроз для життя немає.

Ще одного українського бійця поранено на Луганщині. Близько 21.40 спробу висування ДРГ вчасно помітив командир бойової машини сержант Едуард Чумак, який перебував на взводному опорному пункті. Доповівши про це командиру підрозділу, сержант відкрив вогонь по ворогу, відсікаючи його від позицій ЗСУ.

Читайте також: У пунктах пропуску на Донбасі у чергах стоять 75 авто

Викрита ДРГ противника була вимушена відступити під прикриттям вогню мінометів калібру 82 мм. Одна з мін розірвалася неподалік сержанта, внаслідок чого наш захисник отримав осколкове поранення.

Чоловікові було надано медичну допомогу та евакуйовано. Життю нашого захисника ніщо не загрожує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-