Геращенко квапить депутатів зі змінами до закону про протимінну діяльність

Геращенко квапить депутатів зі змінами до закону про протимінну діяльність

Укрінформ
Змін до Закону України "Про протимінну діяльність в Україні" щодо удосконалення механізмів залучення фінансування заходів протимінної діяльності очікують від нас міжнародні партнери.

Про це перший заступник Голови Верховної Ради, уповноважений Президента з питань мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні разом із колегами зареєстрували законопроект (№ 10180) про внесення змін до Закону України "Про протимінну діяльність в Україні" щодо удосконалення механізмів залучення фінансування заходів протимінної діяльності. Та законопроект (№ 10181) про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо виконання військового обов'язку та проходження військової служби). Перший очікують від нас міжнародні партнери для розблокування допомоги з гуманітарного розмінуванню”, - зазначила Геращенко.

Другий, за її словами, чекають солдати і сержанти, бо він модернізує сержантську службу в ЗСУ, яка відповідатиме стандартам НАТО. “У попередні тижні ВР завалила ці голосування через відсутність депутатів у залі... й нам з колегами прийшлося напрацювати нові законопроекти, аби заново зареєструвати і просувати закони, такі важливі для арміі. Деякі депутати дуже люблять розповідати, що не зробив президент. Й категорично не помічають власного неробство та безвідповідальності”, - підкреслила перший віце-спікер.

Читайте також: Україна допустить ОБСЄ до засуджених росіян за однієї умови - Геращенко

Геращенко наголосила, що Президент України також підтримає ці законопроекти як невідкладні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-