Окупанти б’ють із забороненої зброї, один український боєць загинув, троє — поранені

Окупанти б’ють із забороненої зброї, один український боєць загинув, троє — поранені

Укрінформ
У четвер, 21 березня, противник сім разів порушив режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, та витратив 40 мін калібрів 120 та 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв наших захисників: з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї – у районі населеного пункту Широкине; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу міста Авдіївка”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти здійснили п'ять обстрілів українських позицій: з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойової машини піхоти БМП-1, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Хутір Вільний; з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу селища Золоте-4; з автоматичних станкових гранатометів – біля населеного пункту Південне; з мінометів 120-го та 82-го калібрів – у районі села Кримське; зі стрілецької зброї – поблизу селища міського типу Станиця Луганська.

Унаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення, зазначили у штабі.

Читайте також: Окупанти розміщують танки та міномети біля житлових будинків – ОБСЄ

На всі обстріли противника Об'єднані сили дали адекватну відповідь, знищивши при цьому трьох та поранивши шістьох окупантів.

Також вогнем у відповідь з протитанкового ракетного комплексу знищено військовий автомобіль противника.

Від початку поточної доби противник обстріляв опорний пункт підрозділу Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" у районі населеного пункту Золоте-1 з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу один український боєць отримав поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-