Окупанти п'ять разів порушили

Окупанти п'ять разів порушили "тишу", є загиблий і поранений

Укрінформ
Російські окупаційні війська з початку доби здійснили п'ять обстрілів у районі проведення операції Об'єднаних сил, унаслідок чого один український військовий загинув та ще один був поранений.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Протягом поточної доби противник п'ять разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, у тому числі двічі із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями... Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, ще один дістав поранення", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї у районі Широкиного, а з великокаліберних кулеметів і снайперської зброї – поблизу Авдіївки.

Читайте також: Окупанти розміщують танки та міномети біля житлових будинків – ОБСЄ

Крім того, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" під вогонь мінометів калібру 82 мм, озброєння бойової машини піхоти БМП-1, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї потрапили позиції ОС у районі Хутора Вільного. З мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали позиції ОС поблизу селища Золоте-4; з автоматичних станкових гранатометів – біля населеного пункту Південне.

"Підрозділи, що обороняються, відповіли на обстріли противника вогнем чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються", - поінформували у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-