Військові-контрактники можуть отримати комфортне службове житло - Порошенко

Військові-контрактники можуть отримати комфортне службове житло - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко відзначив, що завдяки будівництву гуртожитків військовослужбовці можуть отримати комфортне службове житло.

Про це заявив Президент Петро Порошенко в ефірі першого військового радіо “Армія FM”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Це вже точно не казарма. Мені приємно, що і наші волонтери, і наші добровольці, і наші офіцери, коли бувають у країнах НАТО і в американських частинах у Європі, і в частинах інших країн, відвідуючи їхні “общаги”, точно ставлять плюс на користь нашого проекту”, - зазначив Порошенко.

Він нагадав, що раніше було поставлено завдання за один рік збудувати 184 сучасних гуртожитки для забезпечення 23 тисяч бійців житлом.

“Рішення збудувати військові гуртожитки за рахунок повернутих в Україну грошей Януковича – показало свою ефективність. Тепер військові можуть не лише проходити службу за контрактом, а й отримати комфортне службове житло, достойне грошове забезпечення, якісне харчування”, - підкреслив Президент.

Читайте також: У Європарламенті наступного тижня проведуть "кримські" дебати — Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, за дорученням Президента України Петра Порошенка Міністерством оборони була спланована і реалізується за рахунок коштів, які були конфісковані у представників попередньої влади до державної скарбниці, програма будівництва гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників. Загалом заплановано збудувати 184 гуртожитки, що дозволить розмістити 23 тисячі воїнів-контрактників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-