КПВВ

КПВВ "Новотроїцьке" у неділю закриється на добу для реконструкції

Укрінформ
У неділю, 17 березня, контрольний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» закриється у зв'язку з реконструкцією.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

“У неділю, 17 березня, на одну добу, в КПВВ «Новотроїцьке» у зв’язку з реконструкцією не буде здійснюватися пропуск громадян та транспортних засобів через лінію розмежування”. - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що роботи проводяться з метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування. У КПВВ «Новотроїцьке» вже змонтовані нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю, завершено будівництво місць укриття і навісів-накопичувачів для осіб, що перетинають лінію розмежування.

Для виконання важливої частки цих робіт, а саме встановлення вже змонтованих конструкцій, підключення їх до мереж електро- та водопостачання, планується проведення монтажних робіт підвищеної небезпеки із залученням важкої спецтехніки. Тому, за рішенням Командувача об’єднаних сил, у неділю буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій на один день. Це мінімально необхідний час на проведення небезпечних електро- та монтажних робіт у місцях скупчення людей.

Читайте також: У пунктах пропуску на лінії розмежування застрягли 255 авто

Проведення повного обсягу запланованих заходів з облаштування КПВВ «Новотроїцьке» дасть змогу створити більш комфортні умови для перетину лінії розмежування в будь-яку пору року та збільшити його пропускну здатність.

У Держприкордонслужбі закликали громадян із розумінням поставитись до тимчасових незручностей та врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-