Під Житомиром відбулися навчання командирів десантників

Під Житомиром відбулися навчання командирів десантників

Фото
Укрінформ
На полігоні під Житомиром пройшли збори командирів дивізіонів і батальйонів Десантно-штурмових військ, під час яких відпрацьовували тактику ведення бою та вивчали застосування сучасних зразків озброєння.

Про це повідомляє прес-служба Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України у Facebook.

«Командувач Десантно-штурмових військ Збройних сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив, що основна мета зборів полягала у шляхах вдосконалення підготовки та відновлення боєздатності в підрозділах, узагальнення бойового досвіду, впровадженні нових способів застосування сучасних зразків озброєння та військової техніки, а також тактики дій підрозділів в різних видах бою», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, для офіцерів пройшли заняття з порядку організації та проведення «Єдиного дня вогню», а також практики застосування безпілотних літальних апаратів та зенітних ракетних військ ЗС РФ на Близькому Сході. Заняття стосувалися і перевезення залізничним транспортом особового складу, військової техніки та майна.

Навчання для командирів десантно-штурмових підрозділів. Фото: Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ

Крім того, військові ознайомилися з перспективами розвитку повітрянодесантної техніки, а саме з матеріальною частиною та технічними характеристиками новітніх десантно-парашутних систем компанії Airborne Systems North America.

Читайте також: Порошенко доручив збільшити зарплати гірсько-штурмовим бійцям

На загальновійськовому полігоні учасникам зборів продемонстрували тактичні навчання з бойовою стрільбою підрозділів 95-ї бригади, під час яких посилені десантно-штурмові підрозділи відпрацьовували різні дії під час маневреної оборони на рубежах.

Фото: прес-служба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-