Порошенко доручив збільшити зарплати гірсько-штурмовим бійцям

Порошенко доручив збільшити зарплати гірсько-штурмовим бійцям

Укрінформ
Президент Петро Порошенко доручив міністрові оборони Степану Полтораку збільшити на 23% грошове забезпечення для гірсько-штурмових бійців і прирівняти їх до бійців підрозділу десантно-штурмових військ.

Відповідне доручення він дав під час урочистостей на території Меморіального комплексу "Красне Поле" з нагоди 80-ї річниці проголошення Карпатської України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Як Президент і Верховний Головнокомандувач пишаюся героїчними земляками закарпатців – воїнами 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади та 27-го окремого прикордонного загону імені Героїв Карпатської Січі... Сьогодні, коли 128-ма бригада повертається на Закарпаття у свій пункт постійної дислокації, я доручаю присутньому тут міністру оборони України Степану Полтораку підняти грошове забезпечення для гірсько-штурмових бійців на 23% і прирівняти їх до бійців підрозділу десантно-штурмових військ", - сказав Порошенко.

Читайте також: ЄС ввів "азовський" пакет санкцій проти РФ, і це лише початок — Порошенко

Він також доручив ужити заходів для покращення інфраструктури військових містечок та будівництва нових сучасних житлових фондів для розміщення військовослужбовців гірсько-штурмових бригад Збройних сил. Для цього Президент запропонував залучити сили і засоби Державної спеціальної служби транспорту.

"Відповідні накази, пане міністр, підписати сьогодні ж", - підкреслив глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-