У Маріуполі провели антитерористичні навчання

У Маріуполі провели антитерористичні навчання

Фото
Укрінформ
У Маріуполі на Донеччині відбулися контрдиверсійні та антитерористичні навчання.

Про це 14 березня повідомляється на сайті Донецької військово-цивільної обладміністрації з посиланням на прес-службу Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

«Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях у межах операції Об’єднаних сил провела в Маріуполі планові контрдиверсійні та антитерористичні навчання», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що у дводенних тренуваннях, максимально наближених до реальних умов, взяли участь підрозділи регіональних підрозділів СБУ, Збройних сил України, Нацгвардії, поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, прикордонники, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Головною метою проведення заходів стала перевірка злагодженості міжвідомчої взаємодії в умовах диверсійної і терористичної загрози.

Учасники навчань відпрацювали алгоритм спільних дій з нейтралізації умовних диверсійно-розвідувальних груп, які за легендою мали вчинити теракти на об’єктах критичної інфраструктури, зокрема на фільтрувальній станції, поряд з телевежею та військовою частиною Нацгвардії, а також на залізничному вокзалі.

Читайте також: Порошенко: У лавах ЗСУ - 170 тисяч добровольців

Силовики СБУ провели оперативно-розшукові, контррозвідувальні та фільтраційні заходи для виявлення та знешкодження одинадцяти умовних диверсантів.

Керівники навчань детально проаналізували кожну фазу операції та відзначили злагоджену роботу всіх задіяних підрозділів.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-