Аваков і Князєв привітали громадян з Днем українського добровольця

Аваков і Князєв привітали громадян з Днем українського добровольця

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков привітав громадян з Днем українського добровольця.

Відповідне привітання міністр виклав у Twitter.

“З Днем українського добровольця! Там, де ти — Україна”, — написав міністр.

У свою чергу, голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив у Facebook, що сьогодні в Національній поліції 22 підрозділи, в які увійшли добровольці, і всі вони входять в силову частину спецназу.

“Але спецназівці — це ті, хто навчався цьому все життя, а добровольці прийшли, покинувши свої мирні професії. Вони — гордість поліції і найкраща мотивація для них та орієнтир правильності руху — злість і ненависть ворогів. Ніхто з них не хоче встановлювати український мир у Ростові-на-Дону, але всі прагнуть повернутися у Краснодон, Іловайськ, Савур-Могилу і Торез. Нам не потрібно чужого, але свого ніколи не віддамо. Зі святом. Слава Україні! Слава добровольцям”, - додав Князєв.

Читайте також: Порошенко: Добровольці першими пішли у бій і дали Україні найцінніше - час

Як відомо, в Україні 14 березня відзначається День українського добровольця.

День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-