Не втекти: на Донбасі окупанти мінують територію біля військових частин

Не втекти: на Донбасі окупанти мінують територію біля військових частин

Укрінформ
До підрозділів російських окупаційних військ на Донбасі прибувають спеціально створені комісії для виявлення так званих “неблагонадійних осіб”.

Про це під час брифінгу заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Під виглядом контролю заходів виховної роботи до підрозділів російських окупаційних військ прибувають спеціально створені комісії для виявлення так званих “неблагонадійних осіб”. До складу зазначених комісій залучаються офіцери з воєнно-політичної роботи та представники ФСБ РФ. При цьому, основні зусилля члени комісій приділяють виявленню військовослужбовців, які мають родичів або підтримують зв’язки з громадянами на території підконтрольній Україні”, - повідомив Гуцуляк.

Читайте також: Росія випробовує на Донбасі високоточні артилерійські боєприпаси — розвідка

Крім того, за повідомленням ГУР Міноборони, російським окупаційним командуванням віддано розпорядження щодо мінування місцевості поблизу військових частин та передових позицій для унеможливлення самовільного залишення частин та переходу лінії розмежування.

 Фото: EPA/UPG

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-