Окупанти стріляли шість разів, загинув український військовий

Окупанти стріляли шість разів, загинув український військовий

Укрінформ
Станом на 18.00 понеділка, 4 березня, російсько-окупаційні війська шість разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил. Один український військовий загинув.

Про це повідомляє у Facebook прес-центр штабу ОC.

"Протягом поточної доби противник шість разів обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із застосуванням танків, артилерійських систем та мінометів. Загалом озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, окупанти застосували 8 разів, витративши 99 снарядів і мін калібрів 125, 122, 120 та 82 мм. При цьому вогонь з танків від початку року ворог застосував вперше", - зазначається у повідомленні.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили п'ять обстрілів позицій наших військ: з танків, артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та протитанкових ракетних комплексів – у районі населеного пункту Лебединське; двічі, з мінометів 120-го калібру – поблизу села Водяне; з артилерійських систем калібру 122 мм – у районі населеного пункту Широкине; з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів – біля селища Піски.

Читайте також: Окупанти стріляють з танків і важкої артилерії, загинув український військовий

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв з мінометів калібру 120 мм наших захисників у районі селища міського типу Зайцеве.

Внаслідок обстрілів один український захисник загинув. Наші підрозділи дали гідну відповідь ворогу. Його втрати уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-