Червоний Хрест доправив в ОРДЛО 11 вантажівок гумдопомоги

Червоний Хрест доправив в ОРДЛО 11 вантажівок гумдопомоги

Укрінформ
Минулої доби через КПВВ “Новотроїцьке” 11 вантажівок місії Міжнародного комітету Червоного Хреста перевезли 213 тонн гуманітарної допомоги на тимчасово окуповану територію.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Через КПВВ “Новотроїцьке” до ТОТУ прослідували 11 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста (продукти харчування, гігієнічні набори, сільськогосподарські матеріали, товари медичного призначення) загальною вагою 213 тонн”, - йдеться у повідомленні.

Також прес-служба відомства інформує, що минулої доби прикордонні наряди Донецького та Краматорського загонів спільно зі співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ “Майорське” та “Новотроїцьке” припинили дві спроби переміщення товарів через лінію розмежування з порушенням встановлених правил.

Читайте також: Окупанти посилюють контроль на КПВВ, аби чоловіки не втекли від "мобілізації"

Зокрема, через лінію зіткнення намагались перевезти комплектуючі до автомобільної та комп’ютерної техніки, електропобутові прилади на загальну суму більше 50 тисяч гривень. Товари вилучено представниками фіскальної служби для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-