В Україні провели бойові стрільби зенітних ракетних комплексів

В Україні провели бойові стрільби зенітних ракетних комплексів

Фото
Укрінформ
У 2019 році державним бюджетом передбачено подальше фінансування та нарощування ракетного потенціалу України.

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, коментуючи бойові стрільби зенітних ракетних комплексів С-125, "Куб", "Рокач" та "Тор" на полігоні "Ягорлик", повідомляє прес-служба Радбезу.

"Оборонним бюджетом на 2019 рік заплановано подальше нарощування ракетного потенціалу країни, посилення протиповітряної оборони та захисту Чорноморського і Азовського узбережжя нашої країни", - повідомив Турчинов.

Читайте також: Турчинов заявляє про активізацію агентів РФ та загрозу терактів перед виборами

Як зазначають у Радбезі, перед українською промисловістю було поставлено завдання у найкоротший строк за відносно невеликі кошти провести повне відновлення зенітно-ракетних комплексів.

Турчинов побував на бойових стрільбах зенітних ракетних комплексів / Фото: Апарат РНБО України

За словами Турчнова, глибока модернізація ЗРК дозволила значно розширити їх бойові можливості та ефективність бойового застосування в складних умовах радіоелектронної та завадової обстановки по всіх класах цілей. Крім того, завдяки зусиллям виробничників підвищено надійність та значно знижено енергоспоживання, створено комфортні умови для особового складу, підвищено ергономічні характеристики, а для обслуговування зазначеної техніки тепер необхідна менша кількість осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-