Окупанти дев’ять разів обстріляли позиції ЗСУ, один військовий поранений

Окупанти дев’ять разів обстріляли позиції ЗСУ, один військовий поранений

Укрінформ
Станом на 18.00 середи, 20 лютого, російсько-окупаційні війська 9 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Один український військовий зазнав поранення.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр ООС.

"У період з 00.00 до 18.00 поточної доби противник дев'ять разів обстріляв позиції наших військ, із них вісім разів – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями з витратою 101 міна калібрів 120 і 82 мм", - зазначається у повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог шість разів обстріляв наші опорні пункти: двічі, з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Лебединське; двічі, з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу села Водяне; з мінометів калібру 120 мм – біля селища Широкине; в районі міста Мар'їнка вогонь по наших позиціях вів ворожий снайпер.

Читайте також: Донбас: Наєв продемонстрував делегації США докази збройної агресії РФ

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупантами здійснено три обстріли позицій підрозділів Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу села Катеринівка; двічі, з мінометів 120-го та 82-го калібру, автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Хутір Вільний.

Підрозділи, на які здійснювався вогневий вплив, відповіли противнику зі штатного озброєння, яке не заборонене Мінськими угодами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-