На Донеччині нагородили бійців ЗСУ, які врятували життя поліцейським

На Донеччині нагородили бійців ЗСУ, які врятували життя поліцейським

Фото
Укрінформ
У Донецькій області відзначили нагородами бійців ЗСУ, які врятували життя поліцейським під час вибуху схрону боєприпасів.

Про це у понеділок повідомили в поліції Донецької області.

«Керівники поліції Донеччини відзначили нагородами бійців збройних сил України, які врятували життя поліцейським під час вибуху схрону боєприпасів», - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що військовослужбовці 57-ї окремої мотопіхотної бригади та 34-го окремого мотопіхотного батальйону Об’єднаних сил першими прибули на місце надзвичайної події в Ясинуватському районі, яка сталося 16 лютого.

Тоді група поліції спільно зі співробітниками ДСНС підірвалася при знешкодженні схрону диверсантів неподалік села Нетайлове Ясинуватського району. Рятувальник Олег Моргун загинув. Сьогодні герою, який загинув при виконанні службових обов’язків, віддали останню шану.

Троє поліцейських отримали важкі мінно-вибухові травми. Бойові медики надали постраждалим першу медичну допомогу та доставили їх до найближчої лікарні – у м. Селидовому. В результаті дорогоцінний час не було втрачено. Стан пацієнтів було стабілізовано, і санавіацією усіх трьох доправили до госпіталю ім. Мечникова у Дніпрі.

Читайте також: Поранених на Донеччині поліцейських евакуювали до Дніпра

Сьогодні т.в.о. начальника поліції Донецької області Артем Кисько та заступник начальника Василь Остапчук подякували військовим і вручили нагороди.

Фото: hpolice.dn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-