Загострення на Донбасі: окупанти гатять з артилерії та мінометів

Загострення на Донбасі: окупанти гатять з артилерії та мінометів

Укрінформ
Від початку поточної доби на лінії бойового зіткнення відбулося загострення.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

Від початку цієї доби на лінії бойового зіткнення відбулося загострення. Станом на 12.00, зафіксовано 6 прицільних обстрілів наших оборонних позицій з боку російсько-окупаційних військ. При цьому окупанти активно застосовували артилерію, а також міномети різних калібрів”, - наголосив Гуцуляк.

За його словами, на Луганському напрямку з четвертої години ранку ворог здійснив обстріл з гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі Катеринівки. Також українські військові зафіксували тут розриви декількох ворожих мін калібрів 120 та 82 мм.

Близько 9 ранку, наголосив Гуцуляк, противник двічі здійснив мінометний обстріл захисників Новотошківського, загалом випустивши 10 мін 120-го та 82-го калібрів.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська розпочали ранок поточної доби артилерійським обстрілом на приморській ділянці оборони українських захисників. “З напрямку села Саханка окупанти з 6 год 35 хв протягом майже трьох годин, здійснили 35 пострілів з артилерії калібру 122 мм по наших оборонцях Лебединського. З цього ж калібру артилерії з 7 год 30 хв ворог розпочав обстріл позицій захисників Водяного. Тут протягом години противник здійснив понад 20 артилерійських пострілів 122-го калібру”, - поінформував речник.

Читайте також: Російські найманці обстріляли автомобіль спостерігачів СЦКК на Луганщині

Як зазначалось на брифігу, з 8 години ранку окупанти вели обстріл з БМП та гранатометів в районі Опитного.

Внаслідок активних обстрілів російсько-окупаційних військ із заборонених зразків озброєння від початку поточної доби втрат серед ЗСУ немає, повідомив Гуцуляк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-