Ми зможемо не лише протистояти в інформаційній війні, а й виграти її — Полторак

Ми зможемо не лише протистояти в інформаційній війні, а й виграти її — Полторак

Фото, відео
Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак відзначив найкращих військових журналістів та прес-офіцерів, привітав їх із професійним святом, а також наголосив, що Україна може не лише протистояти Росії в інформаційній війні, а й виграти її.

Про це він заявив під час зборів представників військових медіа в Орденській залі Міноборони.

"Спільними зусиллями ми зможемо не лише протистояти в інформаційній війні, а й виграти її, тому, що ми не такі як вони, бо правда — на нашому боці. Кожен із вас виконує головну функцію журналіста — доносить правду до людей. Пишаюся кожним з вас. Ви робите все можливе, щоб світ знав правду про війну в Україні. Ви маєте знати своїх ворогів — російських пропагандистів, які займаються відвертою брехнею..., витрачаючи на пропаганду мільярди доларів", - сказав Полторак.

У Збройних Силах України відзначають кращих військових журналістів та прес-офіцерів / Фото: mil.gov.ua

Звертаючись до присутніх, глава вітчизняного оборонного відомства зазначив, що сьогодні спеціальність журналіста є небезпечною, а військового журналіста — вдвічі небезпечною.

На завершення заходу міністр оборони вручив кращим представникам інформаційних структур і військових засобів масової інформації нагороди та цінні подарунки, побажав творчих успіхів та сил для пошуку і донесення до суспільства істини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-