Окупанти пригнали 33 танки до села Тернове на Луганщині

Окупанти пригнали 33 танки до села Тернове на Луганщині

Укрінформ
Неподалік Тернового (на південний схід від Луганська) безпілотник міжнародних спостерігачів зафіксував 33 танки — двадцять чотири Т-72 і дев'ять Т-64.

Про це повдіомляє прес-штаб ООС з посиланням на українську сторону СЦКК.

"Російсько-окупаційні війська продовжують грубо порушувати визначені Мінськими домовленостями вимоги щодо відведення важкого озброєння", - йдеться у повідомленні.

Так, за даними звіту СММ ОБСЄ від 15 лютого 2019 року, моніторинг відведення озброєння свідчить, що озброєння та військова техніка з боку збройних формувань Російської Федерації розміщуються з порушенням лінії відведення важкого озброєння.

"13 лютого за межами виділених місць зберігання озброєння неподалік Тернового (на південний схід від Луганська) БПЛА міжнародних спостерігачів зафіксував 33 танки (двадцять чотири Т-72 і дев'ять Т-64)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти випустили по позиціях ЗСУ півсотні мін заборонених калібрів

Українська сторона СЦКК зазначила, що подібні підступні дії окупаційної адміністрації і збройних формувань Російської Федерації "в черговий раз демонструють небажання дотримуватись Мінських домовленостей щодо відведення озброєння по всій лінії розмежування сторін та про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-