Окупанти стріляли із БМП та 120-мм мінометів, втрат немає

Окупанти стріляли із БМП та 120-мм мінометів, втрат немає

Укрінформ
Станом на 18.00 четверга російсько-окупаційні війська сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, втрат серед українських військових немає.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник сім разів обстріляв позиції наших військ, застосувавши при цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, шість разів", - йдеться у повідомленні.

Так, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі з мінометів калібрів 120 та 82 мм, а також з озброєння БМП та ручних протитанкових гранатометів? – у районі населеного пункту Піски; з мінометів калібру 120 мм, а також з озброєння БМП – біля селища Опитне; з мінометів калібру 120 мм – у районі населеного пункту Верхньоторецьке; з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу міста Авдіївка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог обстрілював українських захисників: з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП та станкових протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Зайцеве; з автоматичних станкових гранатометів – поблизу населеного пункту хутір Вільний.

Читайте також: ОБСЄ нагадали про річницю обстрілу Росією Краматорська

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-