Обстріл окупантів зірвав ремонт ЛЕП на Луганщині

Обстріл окупантів зірвав ремонт ЛЕП на Луганщині

Фото
Укрінформ
Працівники аварійної бригади ТОВ «ЛЕО», які намагалися сьогодні відновити світло для мешканців Попаснянського району, потрапили під обстріл.

Інформацію на своїй сторінці в Facebook оприлюднила прес-служба ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».

«Роботи по ремонту лінії енергопостачання були негайно припинені, співробітникам прийшлося покинути небезпечне місце усунення аварії, адже це загрожувало життю кожного. На велике щастя, ніхто зі співробітників не постраждав. Попри всі домовленості та присутність дзеркального патруля ОБСЄ, обстріл з ворожої сторони почався об 11-30», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ОБСЄ нагадали про річницю обстрілу Росією Краматорська

Зазначається, що без світла на даний момент залишаються більше 300 споживачів. Наступні роботи заплановано на 15 лютого, звичайно, якщо будуть надані гарантії про безпеку зі сторони російських окупантів.

Як повідомляв Укрінформ, вчора о першій годині ночі на території Попаснянського району в результаті бойових дій сталося пошкодження лінії ВЛ-6кВ ПС «Золоте-2»-ТП 425. Знеструмлено 6 ТП (трансформаторних підстанцій), 5 з яких знаходиться на балансі ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», 1 ТП– насосна станція шахти «Золоте». Село Катеринівка Попаснянського району знеструмлено повністю.

Фото: ТОВ "ЛЕО"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-