Військовий аташе посольства Швейцарії відвідав Донеччину

Військовий аташе посольства Швейцарії відвідав Донеччину

Фото
Укрінформ
У Краматорську голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць зустрівся з аташе з питань оборони Посольства Швейцарської Конфедерації в Україні Урсом Сульсером.

Про це у вівторок повідомляє Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

«5 лютого в Донецькій ОДА відбулась зустріч голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця, першого заступника голови ОДА Євгена Вілінського та керівників структурних підрозділів з аташе з питань оборони Посольства Швейцарської Конфедерації в Україні полковником Урсом Сульсером», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що на заході обговорили соціально-економічну та військово-політичну ситуацію в області, функціонування КПВВ, а також ситуацію з переселенцями в регіоні.

Куць зауважив, що залучення міжнародної технічної допомоги є одним із пріоритетних напрямків соціально-економічного розвитку Донецької області.

Він підкреслив, що сьогодні найбільш актуальним для області є забезпечення житлом переселенців, допомога населенню, що проживає на лінії зіткнення.

Також реалізує проекти з відновлення та покращення інфраструктури територій, які звільнені та зазнали пошкоджень в результаті обстрілів та довгострокові проекти перспективного розвитку всієї території регіону.

Читайте також: На Донеччині запустять пілотний проект Школи повного дня - Куць

Окрім цього, роботи ведуться по розмінуванню території області, зазначив керівник Донецької обласної ВЦА.

Сульсер висловив глибоке занепокоєння військово-політичною ситуацією в Донецькій області. Він також сказав, що його дуже вразила відкритість до діалогу та поінформованість українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-