Під Маріуполем окупанти обстріляли похоронний автобус

Під Маріуполем окупанти обстріляли похоронний автобус

Фото
Укрінформ
Під обстріл окупантів потрапив ритуальний автобус із небіжчиком у селищі Чермалику Донецької області.

Про це повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook із посиланням на українську сторону СЦКК.

“Сьогодні (2 лютого, - ред.) о 12:30 у селищі Чермалик (на північний схід від Маріуполя) проходив похорон. Під час перевезення небіжчика на кладовище був обстріляний цивільний автобус ритуальної служби з наліпками на бортах «Ритуальні послуги». Обстріл зі стрілецької зброї здійснювався з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти не пускають ОБСЄ до кордону з Росією на Донбасі

При цьому було зафіксовано декілька наскрізних кульових пробоїн на правому боці автобуса. В українській стороні СЦКК підкреслюють, що лише дивом кулі не зачепили пасажирів.

“Після прибуття на кладовище труну з небіжчиком і трьох цивільних чоловіків залишили на місці, щоб віддати тіло землі. Водієві автобуса вдалося вивести машину з-під обстрілу та повернутися до безпечного місця”, - наголосили в СЦКК, додавши, що російські окупаційні війська продовжили ще певний час обстрілювати кладовище.

Українська сторона СЦКК засуджує дії окупаційної адміністрації та збройних формувань Російської Федерації щодо обстрілів населених пунктів і наголошує, що бойовики продовжують порушувати усі норми міжнародного гуманітарного права.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-