Контрактники з Донбасу служать в усіх підрозділах ЗСУ - Наєв

Контрактники з Донбасу служать в усіх підрозділах ЗСУ - Наєв

Укрінформ
Незалежно від пункту дислокації, у будь-якому підрозділі ЗСУ служать контрактники з Луганщини та Донеччини, іноді їх чисельність сягає 30%. Це свідчить про довіру жителів східних областей до української армії.

Про це заявив командувач ООС Сергій Наєв в інтерв’ю газеті «Голос України», відповідаючи на питання щодо ставлення жителів на сході України до ЗСУ.

«У будь-якому підрозділі, незалежно від пункту його постійної дислокації, ви обов’язково зустрінете контрактника — жителя Донецької чи Луганської області. У деяких бригадах наповнення мешканцями Донеччини чи Луганщини становить до 30%. На мій погляд, це дуже красномовний факт довіри до ЗСУ», - повідомив Наєв.

Крім того, за словами командувача, армія максимально відкрита для спілкування зі ЗМІ, аби громадяни отримували достовірну інформацію про протидію Об’єднаних сил збройній агресії РФ.

Читайте також: Для добровольців вдосконалять механізм надання статусу УБД

«З огляду на важливість і необхідність роботи засобів масової інформації щодо правдивого і неупередженого висвітлення протидії Об’єднаними силами збройній агресії Російської Федерації мною, як командувачем, від самого початку операції було встановлено порядок допуску представників ЗМІ до частин і підрозділів», - наголосив командувач.

За вісім місяців операції, повідомив Наєв, в місцях її проведення попрацювали понад тисяча журналістів, чверть яких — іноземці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-