На окупованому Донбасі вбили бойовика, який влаштував стрілянину по людях

На окупованому Донбасі вбили бойовика, який влаштував стрілянину по людях

Укрінформ
На території окупованої частини Донбасу з мисливської зброї було вбито російського військовослужбовця, який вів хаотичну стрілянину в населеному пункті.

Про це під час брифінгу повідомив речник МОУ Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію головного управління розвідки Міноборони.

«23 січня ц.р. невідомі особи застрелили з мисливської зброї російського військовослужбовця, який відкрив хаотичну стрільбу по місцевих мешканцях», - повідомив Гуцуляк.

За його словами, причиною невдоволення людей стало те, що російсько-окупаційні війська проводять навчання з вогневої, інженерної й тактичної підготовки поблизу або в населених пунктах, що становить небезпеку для цивільного населення.

«У цьому зв’язку російським окупаційним командуванням передбачено впродовж січня ц.р. провести комплексне вивчення морально-психологічного стану підпорядкованого особового складу», - повідомив речник.

Читайте також: Як павуки у банці: у Сирії найманці РФ та Ірану постріляли один одного

Зокрема, за словами Гуцуляка, з 28 січня у військах противника розпочинають роботу спеціальні комісії під керівництвом заступників командувачів армійських корпусів з воєнно-політичної роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-