Модернізовані Мі-8 пройшли перші військові навчання

Модернізовані Мі-8 пройшли перші військові навчання

Фото
Укрінформ
У бригаді транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України відбулись командирські польоти, під час яких удосконалювались інструкторсько-методичні навички підготовки льотного складу з техніки пілотування, навігації та бойового застосування.

Про це повідомляє прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ.

“На Вінниччині, у бригаді транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України, відбулись перші в новому навчальному році командирські польоти. Під час льотної зміни, яка проходила в простих метеоумовах вдень та вночі, командири ескадрилій та ланок удосконалювали інструкторсько-методичні навички щодо підготовки льотного складу з техніки пілотування, навігації та бойового застосування”, - повідомляють в прес-службі.

Як зазначається, для підвищення безпеки польотів також відпрацьовувалися питання взаємодії екіпажів із групою керівництва польотів.

За словами командира бригади транспортної авіації полковника Олега Нечипорука, для виконання польотних завдань екіпажами до проведення льотної зміни залучались більше десятка літаків Ан-26 та Ан-24, вертольотів Мі-8. “Впродовж цієї льотної зміни екіпажі ескадрилій отримали гарну практику, підвищили свій професійний рівень підготовки та успішно виконали усі поставлені польотні завдання. Особливою льотна зміна стала для вертолітників бригади, які отримали допуск до польотів на модернізованих вертольотах Мі-8 МСБ-В”, - поінформував Нечипорук.

Читайте також: ЗСУ цьогоріч візьмуть участь у 20 міжнародних навчаннях

Він наголосив, що модернізовані вертольоти зовсім нещодавно надійшли в авіаз’єднання від авіаремонтних підприємств.

На Вінниччині відбулись льотні навчання / Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-