Окупанти стріляли біля Мар’їнки, поранений український військовий

Окупанти стріляли біля Мар’їнки, поранений український військовий

Укрінформ
Окупаційні війська на Донбасі з початку поточної доби здійснили один обстріл - під вогонь потрапили піротехніки, що розміновували територію поблизу Мар'їнки.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник обстріляв представників ДСНС України зі складу Об'єднаних сил, які здійснювали гуманітарне розмінування для забезпечення ремонтних робіт на газогоні поблизу міста Мар'їнка. Внаслідок злочинного обстрілу російсько-окупаційних військ дістав поранення сержант служби цивільного захисту Артем Меленчук", - ідеться у повідомленні.

Як поінформували у штабі, потерпілому надана медична допомога, наразі загрози його життю та здоров'ю немає.

Читайте також: На Донбасі з початку доби обстрілів не було

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються", - додали у штабі.

Раніше у ДСНС повідомили, що під час робіт з обстеження та очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів у межах ремонтно-відновлювальних робіт на ГРС Мар’їнка – Красногорівка потрапила під обстріл піротехнічна група. У результаті один працівник ДСНС дістав сквозне поранення стегна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-