Україна підписала угоду з Ізраїлем у сфері модернізації озброєння

Україна підписала угоду з Ізраїлем у сфері модернізації озброєння

Укрінформ
В Ізраїлі підписано Меморандум про співпрацю між ДК «Укроборонпром» та Elbit Systems Ltd - провідною ізраїльською компанією з розробки і модернізації різних видів озброєння.

Як повідомляє Міноборони, зацікавленість у поглибленні співпраці з ізраїльською компанією висловив міністр оборони України Степан Полторак, ознайомившись із передовими оборонними технологіями від Elbit Systems.

"За результатами зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю між ДК «Укроборонпром» та Elbit Systems Ltd. Документ визначає подальший розвиток спільних проектів за такими напрямами: системи забезпечення зв’язку, спостереження та розвідки для Сухопутних та Повітряних сил, повітряно-рятувальне обладнання, радіолокаційні станції, обладнання для захисту портів, модернізація бронетанкової техніки", - йдеться у повідомленні.

Меморандумом передбачено, що реалізація подальших проектів відбуватиметься з використанням механізмів обміну технологіями та практичним досвідом застосування нових озброєнь.

Під час зустрічі було також зазначено, що Меморандум є справжнім проривом у взаємовідносинах між оборонними структурами країн-партнерів.

До складу української делегації увійшли представники Ради національної безпеки і оборони, Міноборони, ДК «Укроборонпром» та керівництво ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-