Сімох військових, поранених під час обстрілу вантажівки, лікуватимуть у Харкові

Сімох військових, поранених під час обстрілу вантажівки, лікуватимуть у Харкові

Укрінформ
Сім військових, які отримали поранення під час обстрілу бойовиками вантажівки, доставлені до Харкова із зони ООС та лікуються у військовому шпиталі, що на вулиці Культури у центрі міста.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів представник Харківського регіонального медіацентру МО Дмитро Чалий.

"Вчора із зони ООС у Харків гелікоптером та автотранспортом доставлені семеро військовослужбовців. Усі вони зараз перебувають у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, більше відомому харків’янам як військовий шпиталь. Їхньому життю нічого не загрожує. Поранення не тяжкі, усі - осколкові, в різні частини тіла", - зазначив Чалий.

Як додали у харківському Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, 17 січня дві бригади медиків надали військовим допомогу у транспортуванні до гарнізонного шпиталю п'ятьох поранених, які доставлені гелікоптером на аеродром Харківського авіаційного заводу.

Щодо обставин поранення, то, розказав кореспонденту Укрінформу телефоном начальник прес-центру ООС капітан Віталій Саранцев, 16 січня українські військові розвантажували автомобіль Урал-4320 з продуктами і водою, як їх з боку населеного пункту Калинове, що у непідконтрольній зоні Луганської області, обстріляли з протитанкового ракетного комплексу. Ушкодження різного ступеня важкості отримали десять військових: п'ятеро зазнали поранень, ще п'ятеро отримали бойові травмування. Зараз всі вони отримають меддопомогу у різних медзакладах.

Читайте також: Окупанти обстріляли з ПТРК українські позиції біля Троїцького

Як повідомляв Укрінформ, 16 січня в ході обстрілу російсько-окупаційними військами позицій 72 ОМБР, розташованих на східній околиці населеного пункту Троїцьке, із ПТРК було пошкоджено вантажний автомобіль, внаслідок чого зазнали поранень 5 військовослужбовців та 5 отримали травмування (акубаротравма).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-