Rapid Trident-2019: наймасштабніші в Україні військові навчання готують сім країн

Rapid Trident-2019: наймасштабніші в Україні військові навчання готують сім країн

Фото
Укрінформ
Близько 50 військових експертів з семи країн взяли участь у плануванні українсько-американських командно-штабних навчань із залученням військ Rapid Trident — 2019.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“Упродовж поточного тижня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного пройшла початкова конференція з планування українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ “Репід Трайдент-2019” (Rapid Trident-2019). Головною метою заходу було обговорення та планування базових засад та положень навчання”, - йдеться в повідомленні.

Планування військових навчань Rapid Trident-2019 / Фото: mil.gov.ua

У конференції взяли участь близько 50 представників з 7 країн світу, які братимуть участь у цьогорічних військових маневрах, а також представники НАТО та Литовсько-Польсько-Української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького.

Читайте також: У ВМС завершився другий етап підготовки екіпажів для катерів Island

Навчання планується провести у другій половині вересня цього року, зазначають в Міноборони.

Як відомо, Rapid Trident (“Стрімкий тризуб”) - це наймасштабніші в Україні спільні сухопутні навчання підрозділів Збройних сил України, Нацгвардії, Держприкордонслужби, інших військових формувань та військових підрозділів іноземних держав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-