Українським військовим на передовій показали фільм «Позивний “Бандерас”»

Українським військовим на передовій показали фільм «Позивний “Бандерас”»

Укрінформ
В одній з військових частин оперативно-тактичного угрупування "Схід" відбулася презентація кінострічки «Позивний “Бандерас”» та зустріч з акторським складом.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні в одній із підпорядкованих військових частин оперативно-тактичного угрупування «Схід» відбулася презентація кінострічки «Позивний “Бандерас”». Із бійцями приїхали поспілкуватися актори, що взяли участь у зйомках фільму. Це Михайло Озеров, що зіграв у фільмі роль «Коляна», а також Антон Андрющенко - «Льоха»”, - повідомили в прес-центрі.

Військовослужбовцям розповіли про зйомки фільму, які тривали 1,5 року, та про використання під час зйомок реальної техніки та зброї, яку надала окрема мотопіхотна бригада Збройних сил України. Як повідомляють в прес-центрі, бійці ЗСУ консультували знімальну групу й навіть брали участь у зйомках окремих епізодів.

Читайте також: Барельєф Симону Петлюрі відкриють на місці боїв УНР у Києві

Зазначається, що автори фільму пообіцяли не зупинятися на досягнутому та повідомили про зйомки другої частини стрічки.

Як повідомлялося, кінострічка “Позивний “Бандерас”” вийшла у широкий прокат 11 жовтня 2018 року. Режисер фільму - Заза Буадзе. В основі сценарію, написаного Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим, - щоденники нацгвардійця Сергія Башкова з позивним «Індіанець» та розповіді воїнів АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-