Окупанти вигнали спостерігачів ОБСЄ зі станції, через яку вивозили вугілля до РФ

Окупанти вигнали спостерігачів ОБСЄ зі станції, через яку вивозили вугілля до РФ

Укрінформ
Спостерігачам ОБСЄ, які зафіксували десятки вагонів із вугіллям, що рухалися в напрямку кордону з Російською Федерацією, бойовики заборонили знаходитися в районі залізничної станції у Вознесенівці на Луганщині.

Про це з посиланням на інформацію української сторони СЦКК повідомляє прес-служба штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

“Збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі, прикриваючи ворожі плани, своєю агресивною поведінкою продовжують перешкоджати роботі СММ ОБСЕ”, - йдеться в повідомленні.

Так, згідно зі звітом місії ОБСЄ, на залізничній станції Червона могила у Вознесенівці спостерігачі місії зафіксували понад 60 вантажних вагонів, зокрема, 12 цистерн для перевезення пального. Крім того, місія ОБСЄ зафіксувала 60 вагонів із вугіллям, що рухалися в напрямку кордону з РФ, в останньому з яких були двоє озброєних найманців збройних формувань Росії. “Два озброєні найманця збройних формувань РФ на залізничній станції Червона могила у Вознесенівці без пояснень причин наказали патрулю СММ негайно залишити залізничну станцію і зазначений район”, - повідомляють у штабі ООС.

Читайте також: Глава ОБСЄ відвідає прифронтові Сєвєродонецьк та Станицю

Українська сторона СЦКК вважає неприпустимими дії російсько-окупаційних військ стосовно патрулів місії ОБСЕ, наголошується в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-